TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Juiste beveiliging voor een woning

De inbraakcijfers zijn er om van te schrikken en daarom is het voor iedere (toekomstige) woningeigenaar zaak om ervoor te zorgen dat de woning voldoende is beveiligd. Je moet altijd de ramen en deuren op slot doen, zorgen dat niet te veel mensen het weten en apparatuur kopen. Maar hoe werkt dit precies?

Kenbaar maken

Wanneer je op vakantie gaat is het verstandig om het niet open en bloot te delen op de diverse social media. Veel inbrekers speuren de social media kanalen af om erachter te komen welke personen op vakantie zijn en waar zij dus relatief eenvoudig, zonder risico, binnen kunnen komen. Heb je in je directe vrienden-, kennissen- of familiekringen een persoon die het leuk vind om op je huis te passen? Direct doen. Wanneer een woning eruit ziet alsof er iemand aanwezig is zal het de meeste inbrekers afweren.

Eigen gedrag

Daarnaast is het eigen gedrag en omgang met veiligheid een belangrijke factor in het hele proces. Zorg ervoor dat je altijd de deur op slot doet en de ruimen sluit, ook al lijkt het alsof deze voor inbrekers niet te bereiken zijn. Daarnaast moet het alarmsysteem altijd aanstaan wanneer je niet aanwezig bent, want het kan binnen enkele minuten gedaan zijn.

Apparatuur aanschaffen

Eigen gedrag en delen is natuurlijk één, maar er moet natuurlijk wel beveiligingsapparatuur worden aangeschaft om de beveiliging optimaal te krijgen. Denk hierbij aan alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zorg ervoor dat een alarmsysteem een stilte alarm afgeeft richting de alarmcentrale zodat er direct actie kan worden ondernomen.

Camerabeveiliging op deze website kopen is verstandig. Je weet namelijk zeker dat het van de gewenste kwaliteit is, het een scherp beeld heeft en er op een juiste wijze met de verzamelde beelden wordt omgesprongen. Je moet zorgen voor voldoende geheugen, want het gaat in de meest gevallen om grotere bestanden.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn