TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Hypotheek voor je huis, maar wel goed je huis beschermen!

Iedereen heeft bijna wel een hypotheek op zijn of haar huis. Maar het is slim om een goedkope hypotheek af te sluiten. Want je legt voor soms wel 30 jaar een hypotheek vast. En daarom is het goed om er goed over na te denken en goed onderzoek te doen naar verschillende aanbieders. Veel mensen die op zoek zijn naar een goedkoopste hypotheek die kijken alleen maar naar de hypotheekrente. Maar er komt veel meer bij kijken. De prijzen van een hypotheek zijn afhankelijk van de aankoopprijs van een woning. Door gebruik te maken van een aankoopbemiddeling kan je tot soms wel duizenden euro’s besparen. Wanneer je veel hebt gespaard is het slim om dat gedeelte van het nieuwe huis direct te betalen. Want hierdoor wordt het bedrag van de hypotheek ook lager.

Starterslening

Wanneer je een starter bent en je koopt voor het eerst een huis dan kan je in aanmerking komen met een starterslening. Dit houdt in dat de eerste 3 jaar vrij zijn van hypotheekrenten en aflossing. En ook wanneer je een hypotheek gaat afsluiten kijk naar verschillende offertes.

Inboedel

Maar een huis is vrij duur maar ook belangrijk dan je hem dan goed beschermd. Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning tegen schade door brand, inbraak en diefstal, storm en water. Ook ben je verzekerd met de spullen die ook bij je woning horen denk maar aan je tuin, de schuur en je wasgoed. Dit heet een kostbaarhedenverzekering. Onder inboedel verstaan ze alles wat je mee kan verhuizen zonder het stuk te maken. Heb je een koophuis dan raad ik een opstalverzekering aan. Het beschermt je tegen brand, bliksem, storm, explosie en vorst. Want je huis is toch wel waardevol. Dus is het belangrijk het goed te verzekeren. Bij een woonverzekering verzeker je alles wat je in je huis hebt.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn