TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Voordelen van een lokaal administratiekantoor

Een bedrijf dat groeit, krijgt met steeds meer administratie te maken. Vaak komt er dan een punt dat het in eigen handen houden van de administratie haast niet meer te doen is. Veel bedrijven kiezen er dan voor om de administratie uit te besteden. Op dit punt start de zoektocht naar een geschikt administratiekantoor. Maar wat is een geschikt administratiekantoor precies? Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en kenmerken, maar in veel gevallen is het raadzaam om een lokale speler te zoeken. Hieronder vertellen we je waarom.

Je krijgt de aandacht die je verdient

Het gebeurt maar al te vaak dat je bij de grote jongens een nummertje bent en dat wil je niet. Je wilt als klant serieus genomen worden. Niet bij ieder advies dat je vraagt direct een factuur krijgt. Je wilt dat er geluisterd wordt naar je probleem en je gedegen advies krijgt. Bij grote bureaus met flinke tarieven is de kans groot dat je op de stapel belandt en een van de zovelen bent, terwijl een lokaal administratiekantoor zich wel extra inzet omdat er wellicht persoonlijke banden aanwezig zijn of ze druk bezig zijn met het opbouwen van een eigen, goede reputatie.

De taal van de regio

Zeg nu zelf, wat heb je als agrariƫr uit het oosten van het land aan een administratiekantoor uit Amsterdam die je regio niet kent? Administratiekantoren in de buurt weten wat er speelt in de buurt en spreken de taal van je regio. Dat biedt veel voordelen.

Houd de lijnen kort

Bij grote bedrijven krijg je nu eenmaal te maken met meerdere lijnen en dat is niet altijd even prettig werken. Lokale administratiekantoren zijn vaak wat kleiner en daardoor zijn de lijnen een stuk korter. Het werk wat geleverd wordt, zal er zeker niet minder om zijn. Als je dus van korte lijnen houdt en een vast aanspreekpunt wilt, doe je er goed aan om een lokaal administratiekantoor in te schakelen. Wil je meer informatie hierover? Administratiekantoor Boeve en van Dorp kan je hier meer over vertellen.

Snelle en betrouwbare referenties opvragen

In B2B zijn goede referenties erg belangrijk. Zo gaat het niet anders bij het vinden van een administratiekantoor. Als je meer wilt weten over een lokaal kantoor, is de kans groot dat je bij het bedrijf op de hoek een referentie op kunt vragen. En het mooie is: je zult in negen van de tien gevallen ook nog een heel betrouwbare referentie krijgen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn