TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Rabobank

De Rabobank staat ook wel bekend als de ‘boerenleenbank’ en heeft als een van de weinige banken een Triple A status. Dit betekent dat ze een zeer veilige en betrouwbare bank zijn. Rabobank zelf geeft aan de grootste hypotheekverstrekker van Nederland te zijn met meer dan 1 miljoen klanten. De Rabobank is al jaren zeer actief in de sportsponsoring. Zo hebben ze een eigen wielerploeg en sponsoren ze het Nederlandse hockey al jaren.

Hypotheekvormen bij de Rabobank

De Rabobank biedt alle bekende hypotheekvormen aan in hun productassortiment. Populaire bij de Rabobank zijn de aflossingsvrije hypotheek en de spaarhypotheek. Om te kijken welke hypotheek bij uw situatie past kunt u het beste contact opnemen met uw lokale vestiging.

Rabobank hypotheek rente berekenen

U kunt eenvoudige uw maximale hypotheek berekenen op de site van de Rabobank. Ze hebben een uitgebreide en informatie website. Nadeel is dat de site natuurlijk niet helemaal objectief is zoals wij dat wel kunnen zijn. Wij adviseren u dan ook altijd om contact op te nemen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij of zij kan u exact vertellen wat de goedkoopste hypotheek is in uw situatie.

Ervaringen met een hypotheek van Rabobank

De ervaringen met een hypotheek van de Rabobank die mensen op internet plaatsen lopen sterk uit één. Zo zijn er mensen die uitermate tevreden zijn met hun hypotheek van de Rabobank maar zijn er ook mensen die de Rabobank niet klantgericht vinden. De Rabobank heeft vele losse vestigingen die allemaal hun eigen werkwijze hebben. Daarom zullen de ervaringen met een Rabobank hypotheek altijd sterk verschillen. De bank staat over het algemeen bekend als een betrouwbare bank.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn