TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Hypotheekadviseur biedt hypotheekadvies

Wanneer u een woning op het oog heeft en op zoek bent naar een hypotheek, is het belangrijk dat u de juiste informatie krijgen. U kunt hiervoor terecht bij een hypotheekadviseur. Met een goed hypotheekadvies kunt er namelijk vanuit gaan dat u op de lange termijn de goedkoopste hypotheek afsluit die past bij uw persoonlijke financiƫle situatie. Voor een hypotheekadvies kunt u kiezen voor een hypotheekadviseur van een hypotheekverstrekker of voor een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies van erkend hypotheekadviseurs

Bij de bekende hypotheekverstrekkers kunt u zelf een vrijblijvende gratis hypotheekofferte aanvragen. Ook kunt u een vrijblijvend adviesgesprek krijgen van deze hypotheekverstrekkers. Al de informatie die u hier uit haalt kunt u gebruiken om zelf de hypotheekoffertes te vergelijken. Houdt er wel rekening mee dat deze adviseurs u geen volledig onafhankelijk advies zullen geven. Bovendien kost het veel tijd om alle offertes te vergelijken.

Onafhankelijke advies van hypotheekadviseur

Wat u ook kunt doen is het inschakelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Deze hypotheekadviseur zal voor u alle hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers vergelijken. Hierdoor is de kans veel groter u een hypotheek advies ontvangt wat aansluit bij uw persoonlijke situatie. U kunt kleinere lokale hypotheekadviseur inschakelen maar u kunt ook kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur van een grote partij zoals De Hypotheker.

Uitgebreid hypotheekadvies

Een onafhankelijke hypotheekadviseur zal u bovendien uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Hij weet bijvoorbeeld precies of u in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheek Garantie. Hij kan ook onderhandelen bij de diverse partijen waardoor hij bijvoorbeeld een scherpere hypotheekrente kan afdwingen dan dat u zelf kan doen.

Voor een onafhankelijke hypotheekadviseur maakt u in het begin wel meer kosten natuurlijk. Echter op de lange termijn bent u met een optimale hypotheek voor uw persoonlijke situatie altijd voordeliger uit.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn