TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Hypotheek rente vergelijken

Het belangrijkste onderdeel voor het vergelijken van een hypotheek is de hypotheekrente. De hypotheek rente vergelijken kunt een snel doen via internet. Op vele websites vindt u alle rentetarieven overzichtelijk van alle hypotheekverstrekkers weergegeven. Vaak kunt u ook direct een offerte aanvragen via bij de hypotheekverstrekker.

Goedkope hypotheek vergelijken

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten wilt uiteraard deĀ goedkoopste hypotheek voor uw persoonlijke situatie. De goedkoopste hypotheek kunt u alleen realiseren wanneer u optimaal alle hypotheken gaat vergelijken. U kunt dit zelf doen bij alle hypotheekverstrekkers maar u kunt ook besluiten om een objectieve hypotheekadviseur in te schakelen die alle hypotheken voor u vergelijkt.

Rente hypotheekverstrekkers vergelijken

Er zijn vele hypotheekverstrekkers actief op de Nederlandse hypotheekmarkt. Naast de grote banken zijn er ook gespecialiseerde partijen die zich alleen op hypotheken richten. Al deze partijen kunt u vergelijken om tot de beste keus te komen. U kunt bij alle partijen een hypotheekofferte aanvragen of een adviesgesprek aanvragen. Dit is een tijdrovende klus dus wij adviseren u met een hypotheekadviseur in zee te gaan die alles voor u vergelijkt.

Hypotheek vormen vergelijken

Tegenwoordig zijn er vele hypotheekvormen mogelijk. Echter niet alle hypotheekvormen zijn ook geschikt en bieden een gunstige rente voor uw persoonlijke situatie. Deze hypotheken en rentes moet u dus goed vergelijken voor dat u een keuze maakt. Wilt u bijvoorbeeld een eerste lage lasten? Kies dan voor een groeihypotheek. Of heeft u liever zekerheid en wilt u daar best iets meer voor betalen? Dan is een lineaire hypotheek geschikt voor u. U kunt er ook voor kiezen om helemaal geen aflossing te betalen met een aflossingsvrije hypotheek.

Zorgvuldig uw hypotheekrente vergelijken kan u op de lange termijn veel geld schelen. Dit is dan ook niet iets wat u licht op moet nemen. Vergelijk hypotheken via Checko.nl

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn