TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Gratis offerte
Centraal beheerCentraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Nu berekenen

Het vinden van een passend kantoorpand

Wanneer je als ondernemer op zoek gaat naar een kantoor zal je merken dat er enorm veel mogelijk is. Echter is er voor veel kantoorpanden een enorm budget nodig om hier intrek in te nemen. Dit heeft te maken met de vraag en het aanbod. Zeker in de grotere steden in het land is er een enorme vraag, maar is de enorme betalingsbereidheid niet voor kleinere ondernemers weggelegd. Wij hopen je voldoende te informeren om

Flexwerken een optie?

Wanneer je als zelfstandige gaat werken is het mogelijk om op verschillende plekken te werken wanneer er maar een betrouwbare internetverbinding aanwezig is. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om op één van de vele flexwerkplekken te gaan werken. Voor een klein bedrag per sessie, per week of zelfs per maand kan je op deze plekken werken. Er is over het algemeen een goede internetverbinding en daarnaast kan je gebruik maken van diverse aangeboden faciliteiten.

Markt op z’n kop

Wanneer je gaat kijken naar de ontwikkelingen in de markt merk je direct dat er enorm veel beweging in zitten. Het aanbod is er wel, maar tegen enorme prijzen. Veel internationale organisaties schromen dit niet en daarom is het voor hen eenvoudiger om een pand te vinden. Een ZZP’er zal net de juiste aanbieding tegen het lijf moeten lopen.

Ben je opzoek naar kantoorruimten in Amsterdam? Bekijk dan eens de website van The Office Operators. Zij hebben een overzicht van beschikbare kantoorpanden, nieuwe projecten en kunnen je wellicht een oplossing bieden.

Op de groei

Een spijkerbroek kan je kopen op de groei, maar een kantoorpand natuurlijk ook. Je moet niet te groot inzetten, maar je zou er wel rekening mee kunnen houden dat er binnen nu en twee jaar wellicht 3 à 5 werknemers bij komen. Zo kan je natuurlijk inzetten op wat grotere kantoorpanden welke in het begin niet rendabel zullen zijn, maar in de toekomst wel.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn